Çeşme Aktüel

Orhan Belge’nin acı kaybı

Orhan Belge’nin acı kaybı
164 views
16 Temmuz 2022 - 13:26

ETİK ve ÇEŞTOB Başkan Yardımcısı, Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge’nin annesi Meleke Belge hayatını kaybetti.

Ege Turistik İşletmeciler ve Konaklamalar Birliği.(ETİK) ve Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkan Yardımcısı, Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Oran Belge’nin annesi Meleke Belge hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Meleke Belge’nin cenazesinin bugün, Alaçatı Merkez Cami’sinden, öğle namazının ardından Alaçatı mezarlığına defnedileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Ceşme TV

Yarımada Lezzetleri
Çeşme nöbetçi eczaneleri

Çeşme Aktüel basın meslek ilkelerine uyar. Sitede yayınlanan köşe yazılarının sorumluluğu yazarlarına aittir. Sitede yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu