Çeşme Aktüel

Erdoğan 276’ya razı olsun, öpsün başına koysun

Erdoğan 276’ya razı olsun, öpsün başına koysun
150 views
30 Nisan 2015 - 11:39

Çeşme’de bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir milletvekili adayı Ertuğrul Kürkçü, “Tayyip Erdoğan’ın gasp ettiği oylarımızı ondan alacağız. Tayyip Erdoğan başkanlık heveslerini ebediyen terk edecektir. 330 milletvekili Meclis’e gönderemeyecektir. Tek başına hükümet kuracak fikrini de unutmalıdır. 400’ten aşağı olmaz dediği hedefi vardı. Ama o da anladı bunu düşürdü. Tayyip Erdoğan 276’ya razı olsun, onu da öpsün başına koysun. Eğer 276 alırsa da onun da ona faydası olmaz. Davutoğlu’na faydası olacaktır” diye konuştu.

Ertuğrul Kürkçü, konuşmasında AKP’ye daha önce yüzünü dönen Kürt seçmenlerin AKP’nin gerçek yüzünü gördükten sonra sırtını dönmeye başladığını söyledi.

[Not a valid template]

Yarımada Lezzetleri
Çeşme nöbetçi eczaneleri

Çeşme Aktüel basın meslek ilkelerine uyar. Sitede yayınlanan köşe yazılarının sorumluluğu yazarlarına aittir. Sitede yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu