Çeşme Aktüel

Başkan Ekrem Oran’ın Doğalgaz müjdesine, tokat gibi yanıt

Başkan Ekrem Oran’ın Doğalgaz müjdesine, tokat gibi yanıt
350 views
28 Ağustos 2022 - 13:41

Geçtiğimiz gün Çeşme.Tv’nin engelli olduğu sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, Çeşmelilere doğalgaz müjdesi veren Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’a yanıt genç siyasi rakibinden geldi.

MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik yaptığı yazılı açıklamada, Oran’ın 3 yılı aşan görev süresi içerisinde vaat ettiği halde yapamadıklarını sıralayarak, ‘Göreve geldiğin günden beri çekmedik kredi, satmadık belediye arsası bırakmamışken, doğalgaz alt yapısını hangi parayla yapacağını çok merak ediyoruz’ diye sordu. Çeşme’de karşısında ilk kez kendisini bu şekilde açık açık eleştirip, sorgulayan bir İlçe başkanı bulan Ekrem Oran’ın cevap verip veremeyeceği merak konusu oldu.

İşte Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik’in o basın açıklaması:

Çeşme’nin EGO’su yine bol keseden sallamış’

Bir Belediye Başkanı düşünün işi gücü şov, işi gücü algı… Yine bir şov ve yine sonu diğerleri gibi hüsranla sonuçlanacak içi boş bir vaat daha geldi Çeşme’nin 2024 yerel seçimlerine kadar ki Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan… Doğalgaz getirecekmiş Çeşme’ye güya, alt yapısını da belediye olarak onlar yapacakmış. Adama sormazlar mı üç yıldır Belediye Başkanısın her yağmurda Çeşme ve Alaçatı Venedik oluyor daha kanalizasyon alt yapısını yapamayan adam, doğalgaz alt yapısını nasıl yapacak.

Bu doğalgaz vaadinde Belediye Meclisinde Muhittin Dalgıç döneminde kalma sosyal konut projesini kendininmiş gibi sunup şakşakçılarına kendini ayakta alkışlatıp sonra da geri vites yaptığın sosyal konutlara benzemez umarız.

Bu doğalgaz vaadinde; Çeşme’ye hastane getiriyorum diyerek ballandıra ballandıra anlattığın ama fos çıkan Başkent Üniversitesi Hastanesi vaadine benzemez umarız.

Bu doğalgaz vaadinde; Çeşme Çakabey Kültür Merkezinin oraya yapacağını söyleyip de sonra unuttuğun yeni Çeşme Belediye Binası vaadine benzemez umarız.

Bu doğalgaz vaadinde; üç senede bitiremediğin Reisdere Pazar Yeri vaadine benzemez umarız.

Bu doğalgaz vaadinde; Çeşme de otoparklar on iki ay yaşayanlara ücretsiz olacak dediğin ama Alaçatı’da insanların 100 TL ‘ye evlerinin önüne araba park etmek zorunda kaldığı ücretsiz otopark vaadine benzemez umarız.

Senin bol keseden salladığın ama sonu hep hüsranla biten vaatlerini say say bitmez ancak bizim o kadar boş vaktimiz yok. Göreve geldiğin günden beri çekmedik kredi satmadık belediye arsası bırakmamışken doğalgaz alt yapısını hangi parayla yapacağını çok merak ediyoruz.

Çeşme senin EGO’dan büyük unutma…

Gökhan ÇELİK

MHP Çeşme İlçe Başkanı

Haber Kaynağı: Çeşme Tv

Yarımada Lezzetleri
Çeşme nöbetçi eczaneleri

Çeşme Aktüel basın meslek ilkelerine uyar. Sitede yayınlanan köşe yazılarının sorumluluğu yazarlarına aittir. Sitede yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu